Семеен хотел "Библиотеката", в сърцето на Поморие, разполага с леглова база от 25 места. Семеен хотел "Библиотеката" е предназначена за хора, търсещи почивка в спокойна среда, в близост до морето, с всички необходими удобства. Обикновено свързваме лятната почивка с хубава книга, а не с лошите новини и плоските сериали по телевизията. Затова ще ви предоставим книги от нашата колекция, както и при предварителна заявка - електронна книга, с която ще получите достъп до необятните ресурси на интернет библиотеките. И все пак ако държите на телевизията, стаите са оборудвани с телевизори. Всички стаи са със самостоятелна баня с тоалетна, климатик и тераса. Студиото и апартаментът се намират на последния /5-ти/ етаж с прекрасна гледка към стария град. Студиото се състои от всекидневна и кухня и преход към спалня и голяма тераса с условия за хранене. Апартаментът осигурява удобството на отделна всекидневна с кухня, родителска спалня със собствен санитарен възел и детска стая със санитарен възел.
На първия етаж семействата с деца ще могат да разчитат на детски кът, където дечицата на възраст над 5 години могат да поиграят и да погледат някое свое любимо филмче. Освен детски играчки децата ще могат да разглеждат и прочетат детски книжки.
Малка семинарна зала дава възможност за курсове и семинари за до десет човека.
Дворът предлага възможност за следобеден релакс и вечерно барбекю, както и възможност за игра на децата под пряк визуален контрол. Хотелът работи през летния сезон от 1.06 до 15.09.

За да потвърдите Вашата резервация е необходимо предварително заплащане на три нощувки по банков път. Ще получите фактура по имейл или на място при вашето пристигане.
Моля носете платежното нареждане.

IBAN:BG18BPBI79401067354201

BIC:BPBIBGSF

Получател:КантмедООДИнформация и резервация:
hotelbibliotekata@gmail.com
+359 888658262
Моля в основание за плащане посочете датата на вашето пристигане, датата на вашето отпътуване и вида на помещението, което резервирате/единична, двойна, двойна плюс, студио, апартамент/.